Засідання вченої ради агробіологічного факультету

26 березня 2018 року

26 березня відбулася вчена рада агробіологічного факультету. Про роль кафедри в реалізації програми «Голосіївська ініціатива 2020» доповів декан Віктор Забалуєв. Доповідач зазначив, що програмою розвитку університету передбачена нова стратегія, яка базується на посиленні ролі та відповідальності кафедри, рівнонапруженості у роботі кожного завідувача, НПП та співробітника. Наголосив на вимогах, яким має відповідати сучасний викладач та основні завдання колективу кафедр агробіологічного факультету.

Віктор Забалуєв наголосив, що студенти агробіологічного факультету кожного року займають призові місця у Всеукраїнських олімпіадах, конкурсах наукових робіт і вже маємо переможця, магістра кафедри агрохімії та якості продукції рослинництва Тимур Панчук, який достойно представив НУБіП України у ІІ турі Всеукраїнского конкурсу студентських наукових робіт за спеціальністю «Агрономія», який відбувся у Вінницькому національному аграрному університеті 21-22 березня 2018 року і виборов дипломом ІІ ступеня.

Декан акцентував увагу на складнощах вступної кампанії, в якій важливу роль відіграє профорієнтаційна робота. Потрібно більше зусиль направляти на роботу з обдарованою молоддю, як це роблять кафедри агрохімії та якості продукції рослинництва і генетики селекції та насінництва, які протягом року тісно співпрацюють з Еколого-натуралістичним центром учнівської молоді МОН України, беруть участь у проведенні конференцій, турнірів, конкурсів.

Декан довів до відома присутніх про проведення дня відкритих дверей 29 березня для учнів, 11 квітня – учнів Київської області і 19 ківтні для абітурієнтів з коледжів.

Про проведення профорієнтаційної роботи на агробіологічному факультеті доповів доцент Олександр Цизь. Він наголосив на важливості проведення профорієнтаційної роботи, зокрема в регіонах нашої країни. Дуже важливою є опіка над кожним абітурієнтом, який ще сумнівається та не може зробити вибір майбутнього фаху. Доповідач саме приїхав з Дніпропетровської області, де проводив профорієнтацію.

 

Віра Кутовенко, доцент

 кафедри овочівництва і закритого грунту

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook