Основи домашньої економіки для школярів як перший крок до професії

3 березня 2018 року

     Вже третій рік між економічним факультетом та Миронівськими загальноосвітніми школами №1, №3 та Миронівський НВК «Загальноосвітньою школою І-ІІІ ступенів – ліцей» Київської області діють договори про співпрацю. Результатом стало те, що минулого року дев’ять їхніх випускників стали студентами нашого університету. Причому, далеко не всі вони обрали фах економіста. Маючи можливість ближче познайомитися з нашим університетом, спеціальностями, які тут можна здобути, кожен з цих молодих людей зробив свій вибір.

     Так, Микола Сотніченко став студентом факультету інформаційних технологій, Богдан Новак і Євгенія Мироненко – ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження, Костянтин Бородаков – агробіологічного факультету, Ірина Лось – факультету ветеринарної медицини, Олександр Суботін і Тетяна Бурим факультету землевпорядкування, Роман Секрет – юридичного факультету, а Наталія Корольова – економічного.

     Цього разу зустріч зі старшокласниками Миронівки пройшла у вигляді заняття з основ домашньої економіки. Адже важливо показати наскільки широким є діапазон знань, які надають у НУБіП і те, що їх можна з успіхом застосовувати у повсякденному житті. Учні ближче познайомилися з бакалаврською програмою «Фінанси, банківська справа та страхування» та можливостями для розвитку. А щоб на власні очі все це побачити – отримали запрошення взяти участь у Дні відкритих дверей, урочистостях з нагоди 120-річчя та олімпіаді, яку університет проводить для вступників.

     А для того, аби зв'язок був двостороннім – провели традиційне опитування, яке показало неабиякий інтерес старшокласників до низки спеціальностей університету, зокрема до тих, які надають на факультетах економічному, землевпорядкування і ветеринарної медицини.

  

Олексій Муравський,
доцент кафедри банківської справи

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook