Визначено переможців І етапу Всеукраїнських студентських олімпіад з фінансового напряму

2 березня 2018 року

      З 5 по 24 лютого кафедра фінансів провела І етап Всеукраїнської студентської олімпіади з фахових дисциплін – державні фінанси, фінанси, інвестування, фінансовий менеджмент, а також (спільно з кафедрами фіскальної політики і страхування та банківської справи) – зі спеціальності «Фінанси і кредит».

    У олімпіаді з дисципліни «Державні фінанси» взяли участь 54 магістри спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування». Випробування передбачало виконання письмового завдання, яке включало теоретичні питання та практичні завдання розрахункового характеру. Завдання формувалися за розділами навчальних дисциплін, таких як бюджетна система, місцеві фінанси, бюджетний менеджмент, казначейська справа. У результаті 1-ше місце посіла Аліна Богатько, 2-геКатерина Одарчук, 3-тєНаталія Лисенко.

     Зі спеціальності «Фінанси і кредит» (завдання були з фінансів, грошей та кредиту, фінансів підприємств, бюджетної і податкової системи) найкращі знання продемонстрували Катерина Одарчук, Світлана Клименко і Катерина Григоренко.

     У олімпіаді з дисципліни «Фінанси» взяли участь 160 студентів бакалаврів спеціальностей «Фінанси і кредит», «Облік і аудит» та «Економіка підприємства». Учасникам були запропоновані завдання за темами предмет фінансової науки як пізнання сутності фінансів, історія та еволюція фінансів, фінансова система і фінансова політика, податки, бюджет, державний борг та державний кредит, місцеві фінанси, страхування, фінансовий ринок, фінанси домогосподарств, міжнародні фінанси та фінансова безпека держави. Переможні місця отримали Анастасія Герасимчук (1-ше місце), Ірина Тишук (2-ге) і Олег Сухий (3-тє).

 

     З дисципліни «Інвестування» всього за призові місця змагалося 186 учасників. Випробування передбачало виконання письмового завдання, яке включало теоретичні питання та практичні завдання розрахункового характеру. Завдання формувалися за розділами навчальної дисципліни «Інвестування». Переміг у ній Павло Парасочка, 2-ге і 3-тє місця посіли відповідно Євгенія Єрохіна та Ірина Бойченко.
     Серед 45 магістрів, які взяли участь у олімпіаді з дисципліни «Фінансовий менеджмент» найкраще себе показали Вікторія Волянська, Марина Боньковська, Світлана Кубарська, які і посіли відповідно 1-ше, 2-ге і 3-тє місця.

 

    Переможців привітала завідувач кафедри Надія Давиденко, яка вручила почесні грамоти та побажала гідно представити наш університет у ІІ етапі Всеукраїнської студентської олімпіади.

Аліна Буряк,
доцент кафедри фінансів

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook