12 лютого 2018 року відбудеться перша лекція та представлення Модуля Жана Моне "Контроль безпечності харчових продуктів у ЄС"

8 лютого 2018 року

 

Запрошуємо всіх зацікавлених осіб приєднатись до відкриття 
Модуля «Контроль безпечності харчових продуктів у ЄС»

що відбудеться 12 лютого 2018 року о 8.30 год. на факультеті ветеринарної медицини Національного університету біоресурсів і природокористування України

 

Модуль реалізується в рамках проекту Жан Моне: 587548-EPP-1-2017-1-UA-EPPJMO-MODULE “EU Food Safety Control” Програми Європейського Союзу Еразмус+.
Захід організовано кафедрою ветеринарно-санітарної експертизи факультету ветеринарної медицини НУБіП України.
Що? Вступна лекція «Устрій та законодавча система ЄС»
Коли? о 8.30 год. 12 лютого 2018 р.
Де? кафедра ветеринарно-санітарної експертизи, факультет ветеринарної медицини Національний університет біоресурсів і природокористування України (м. Київ, вул. Полковника Потєхіна, 16, корпус 12, ауд.319).
Для кого: Основна цільова група: студенти ОС Магістр спеціальностей «Ветеринарна медицина» та «Ветеринарна гігієна, санітарія та експертиза; студенти ОС Магістр інших спеціальностей; практикуючі лікарі ветеринарної медицини та зацікавлені сторони
Програма модулю: https://drive.google.com/file/d/1IZZGr7ZiBMide2fYJrGGsKQggmzbko2s/view?u...
Реєстрація:
https://docs.google.com/forms/d/1wGWSJRd6hQoJ5mf7B-jULsAwCGOhreF_Q_RpnrG24Kk/edit 

До зустрічі!

 

Довідково:
Програма Європейського Союзу Еразмус+ – це програма Європейського Союзу на період 2014-2020 рр., що підтримує проекти, партнерства, заходи і мобільність у сфері освіти, підготовки, молоді і спорту.
Метою проекту «Контроль безпечності харчових продуктів у ЄС» є сприяння кращому розумінню розумінню ключових елементів системи забезпечення харчування ЄС. Курс охоплює правові основи європейської системи контролю за безпечністю харчових продуктів від початку до нинішнього дня та проблеми, що виникають внаслідок розширення міжнародної торгівлі. У курсі розглядаються основні елементи системи санітарного та фітосанітарного нагляду ЄС, європейської системи контролю харчової безпечності. Серед тем - законодавство про харчові продукти та корми, належна гігієнічна практика, аналіз ризиків, аудит органічного сільського господарства. Цільовою групою проекту є студенти ОС Магістр спеціальностей «Ветеринарна медицина» та «Ветеринарна гігієна, санітарія та експертиза; студенти ОС Магістр інших спеціальностей; практикуючі лікарі ветеринарної медицини та зацікавлені сторони. Термін реалізації проекту: вересень 2017 р. – серпень 2020 р.

М. Галабурда

 
 

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook