Ні дня на місці: факультет тваринництва та водних біоресурсів і надалі покращує матеріально-технічну базу

7 лютого 2018 року

     З початком нового навчального семестру інтенсифікувались роботи у всіх структура університету. Не виключенням є і факультет тваринництва та водних біоресурсів, де після відкриття сучасної лабораторії біології тварин, перейшли до покращення матеріально-технічної бази навчально-науково-виробничої лабораторії конярства.

     Після того як лабораторію очолив Дмитро Коваленко – поважна і знана людина, яка тривалий час керувала одним із кращих господарств Київської області процес модернізації стрімко пішов вгору. Був складений графік щоденних чергувань студентів спеціальності «Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва», згідно якого 4 особи кожного дня працюють на стайні. Окрім того, близько 10 студентів-гуртківців кафедри конярства та бджільництва допомагають доглядати за тваринами. Розпочалася повна замінна старих денників на нові. На сьогоднішній день вже зроблено три денники різних типів для утримання коней і розпочато підготовчі роботи до реконструкції усіх інших. Також в плані заміна вікон, електромережі, водогону та системи напування коней. Тож лабораторія розвивається, не стоїть на місці, зміцнюється матеріально-технічна база факультету, що є дуже приємним для усіх працівників і студентів, а особливо майбутніх вступників-школярів, які цього дня з екскурсією завітали до нас.

     Також слід відмітити про зростання популяризації факультету тваринництва та водних біоресурсів серед шкіл міста Києва та Київської області, які проводять регулярні екскурсії школярів. От і сьогодні учні 3-Б класу приватної школи «Ліко» м. Києва із задоволенням відвідали стайню та на запитання «Хто хоче вчити тваринництво?» більшість дітлахів підняли руки в гору і викрикнули «Я». Отож, чекаємо на вас, наше майбутнє, – в лавах студентів одного з найкращих факультетів нашого університету.

 

Вадим Кондратюк,
декан факультету тваринництва та водних біоресурсів

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook