РОЗДУМИ

22 січня 2018, 22:53

   Я, Моргун Альона Сергіївна, навчаюсь на спеціальність «Фінанси, банківська справа, страхування. Фінанси та кредит».

  На протязі року вивчала предмет «Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва». Цей предмет не є моєю спеціальністю, але ми живемо в країні де ця галузь дуже важлива, адже країна аграрна.

  На мою думку тваринництво - найважливіша галузь народного господарства. Від його розвитку залежить забезпечення населення такими продуктами як молоко, м'ясо та яйця. Але ця галузь має і ряд недоліків, головним із них є те, що за тваринами повинен бути особливий догляд: гігієна та годівля; великі витрати на їх утримання. Це спочатку, але якщо ми станемо продвинутими бізнесменами це все нам окупиться.

   На уроках нам розповідали не тільки про саму суть тваринництва, а навчали поєднувати цю галузь зі своєю спеціальністю, це не тільки важливо для нашої спеціальності, а й для нашого життя – ми ж повинні знати, що ми їмо і за скільки його купуємо і чи це коштує цих грошей. Коли ми будемо працювати в сільському господарстві і навіть підприємстві пов’язаному з виготовленням тієї чи іншої продукції – ця галузь також важлива.

  На вивчення цього предмету було дуже мало часу, ми тільки під кінець року розкачалися і почали добре працювати. З початку року я хотіла і хочу  мати 95 балів, я надіюсь мої знання виправдали мою оцінку.

Моргун Альона Сергіївна

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook