Ректорат: підвищення кваліфікації керівників структурних підрозділів і підготовка до навчального семестру

22 січня 2018 року

      22 січня під головуванням Станіслава Ніколаєнка відбулося чергове засідання ректорату, присвячене плануванню діяльності адміністрації протягом поточного тижня. Відкриваючи його, очільник університету звернув увагу на старт підвищення кваліфікації і навчання керівників структурних підрозділів. У рамках цього до університету завітають відомі гості, експерти в різних галузях освіти, економіки, законотворчої діяльності, виробничники тощо. Серед них – народні депутати України Володимир Литвин та Іван Кириленко, президент Національної академії педагогічних наук Василь Кремінь та інші.

     Навчальний семестр розпочнеться за графіком – 5 лютого і наразі триває активна підготовка до цього, зазначив проректор з навчальної і виховної роботи Сергій Кваша. Окрім того навчальний відділ проводить аналіз результатів зимової екзаменаційної сесії.

     Проректор з науково-педагогічної роботи, міжнародної діяльності та розвитку Вадим Ткачук повідомив про приїзд до університету делегації Університету штату Пенсильванія, яка опікуватиметься організацією курсів з харчової безпеки.

     Проректор з навчально-науково-виробничих питань та адміністративно-господарської діяльності Валерій Іщенко доповів про хід ремонтних робіт і стан інфраструктури. В полі зору будівельників – гуртожиток №1, де триває заміна електромережі.

     Перший проректор Ігор Ібатуллін проінформував, що на найближчому засіданні ректорату, яке відбудеться завтра, будуть затверджені результати діяльності науково-педагогічних працівників у 2017 році та новий склад рейтингової комісії.

     Підбиваючи підсумки, ректор Станіслав Ніколаєнко дав ряд доручень. Валерію Іщенку – контролювати реалізацію програми енергозбереження, провести поточні ремонти і профілактику інфраструктури в місцях загального користування, розробити план ремонтів до травня 2018 року. Сергію Кваші – посилювати профорієнтаційну роботу, залучення абітурієнтів на підготовчі курси та до участі в олімпіаді. Ігорю Ібатулліну – організовувати нараду із завідувачами кафедр.

     Ректорат розглянув і інші питання життєдіяльності університету.

Рудень Денис

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook