Магістри факультету тваринництва та водних біоресурсів отримали путівку в життя

23 грудня 2017 року

 20 грудня 2017 року в університеті розпочалися випуски магістрів. Першими вручали дипломи випускникам факультету тваринництва та водних біоресурсів, які навчалися за спеціальностями «Водні біоресурси та аквакультура» і «Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва». Тож у вітальному слові декан факультету Вадим Кондратюк зазначив, що сьогоднішній день – визначний, адже 62 кращих студенти, більша частина з яких активісти студентського самоврядування та відмінники навчання, отримають підтвердження своїм знанням і вмінням – диплом магістра НУБіП України.

     З вітальним словом до випускників, професорів, викладачів, батьків – всіх, хто своєю працею сприяв поповненню виробництва висококваліфікованими фахівцями у галузі тваринництва, технологій переробки, аквакультури, звернувся ректор університету Станіслав НіколаєнкоСтаніслав Миколайович запевнив випускників, що отримані знання і вміння дозволять знайти кожному своє місце в житті. Фахівці, яких готує університет, затребувані на ринку праці. Але крім фахових знань, потрібно бути ще й впевненими у собі, невтомно працювати і завжди вчитися. Принагідно він запросив усіх присутніх на святкування 120-річчя нашої alma mater. Випускники вашого факультету одні з найбагатших у країні. Серед них чимало знаних особистостей, науковців, державних діячів – зазначив також Станіслав Ніколаєнко. Тож ректор побажав випускникам миру, везіння, процвітання і не зупинятися на досягнутому та вручив дипломи з відзнакою семи випускникам, а також грамоти за високі досягнення у навчанні, культурно-масових заходах та досягнення у спорті.

  

     Продовжили урочисте вручення дипломів декан Вадим Кондратюк та голови екзаменаційних комісій директор НДІ Іван Чумаченко та завідувач кафедри біології тварин Микола Сахацький.

 

     Потому звучали вітальні слова від завідувачів кафедр факультету Надії ВовкПетра ШевченкаМихайла Сичова, від кураторів груп Василя КоваленкаАлевтини БазаєвоїСвітлани Базиволяк та Вікторії Мельник.

     Від випускників слово взяла відмінниця навчання Вікторія Парфьонова, яка у своїх зворушливих вітальних словах висловила вдячність декану факультету, заступникам декана, кураторам груп, всім викладачам за той неоціненний багаж знать, які вони отримали на протязі останніх 5 років. Не в одного з присутніх в залі це викликало сльози щастя на очах.

     По завершенню студенти факультету тваринництва та водних біоресурсів привітали випускників музичним подарунком.

     Отож, найкращі випускники одного з найкращих факультетів України – в добрий путь вам! З роси і води!

Сергій Грищенко, 
заступник декана 
факультету тваринництва та водних біоресурсів

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook