КАФЕДРА ТЕОРІЇ ТА ІСТОРІЇ ДЕРЖАВИ І ПРАВА І ДЕНЬ ВІДКРИТИХ ДВЕРЕЙ НА ЮРИДИЧНОМУ ФАКУЛЬТЕТІ

25 листопада 2017 року

Сила характеру – це вміння знаходити двері

 

  25 листопада 2017 року юридичний факультет Національного університету біоресурсів і природокористування України гостинно відчинив свої двері для майбутніх вступників, їх батьків та гостей.

  Уперше на День відкритих дверей юридичного факультету завітали студенти юридично-економічного відділення напряму «Право» Київського професійно-педагогічного коледжу імені Антона Макаренка з Вікторією Шевчук (голова циклової комісії юридичних дисциплін).

  

  На початку зустрічі декан юридичного факультету Олена Яра змістовно розповіла присутнім не лише про історію становлення університету як самостійного вищого навчального закладу, а й юридичного факультету як його структурного підрозділу.

 Детально були презентовані навчально-наукові можливості, які пропонує наш факультет: англомовні програми та курси, спеціальні факультативи, міжнародні проекти факультету, а також ґрунтовна інформація про організацію безоплатної виробничої практики у органах виконавчої влади, органах суду та прокуратури усіх рівнів. Крім цього, абітурієнтів проконсультували стосовно напрямків підготовки та спеціалізацій бакалаврів та магістрів юридичного факультету.

   На особливостях Правил вступної кампанії 2018 року увагу закцентувала увагу заступник відповідального секретаря Приймальної комісії Лідія Гончарук.

 

   Студенти коледжу отримали вичерпні відповіді на актуальні питання: умови проживання в студентських гуртожитках; особливості навчального процесу та культурного дозвілля студентів тощо.

 

  На згадку про гостини усі учасники Дня відкритих дверей зробили спільну світлину.

 

Світлана Хом’яченко,

доцент кафедри теорії та історії держави і права

 

Віра Качур,

завідувач кафедри теорії та історії держави і права

 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook