Попередній захист магістрів другого року навчання

15 листопада 2017 року

     15 листопада 2017 р. після проведеної постерної конференції на кафедрі маркетингу та міжнародної торгівлі відбувся попередній захист магістерських робіт магістрів другого року спеціальності «Маркетинг».

     Тематика магістерських робіт є досить широкою, охоплює теми традиційного, інноваційного та неординарного характеру: розвиток маркетингових досліджень на агропродовольчих ринках, управління маркетингом, розробка маркетингових стратегій для підприємств аграрного сектору та переробних підприємств, просування товарних інновацій, брендинг, в т.ч. в аграрному секторі, організації реклами та психології її сприйняття, особливості поведінки споживачів на вітчизняному ринку і інші не менш цікаві теми.

   

   У процесі попереднього захисту було заслухано короткі доповіді студентів по змісту робіт, відповіді на запитання, уточнено основні результати проведених досліджень, пропозиції студентів по покращенню маркетингової діяльності підприємств.
     За результатами проведеного попереднього захисту всі магістри були допущені до захисту магістерських робіт, який відбудеться 11-12 грудня 2017р.

 

Ярослава Ларіна 
завідувач кафедри маркетингу та міжнародної торгівлі
 
Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook