Кращі молоді агрономи 2017 - наші вчорашні студенти

19 листопада 2017 року

    Приємно бачити випускників факультету успішними фіхівцями, тим паче переможцями конкурсів. Ще приємніше, коли це вчорашні дипломники кафедри. 

    У рамках виставки «AgroComplex – 2017», що відбулась у перші дні листопада, було підведено підсумки п’ятого, ювілейного конкурсу «Кращий молодий агроном 2017», який організував журнал Agroexpert і нагородив переможців та лауреатів. Починаючи з 2013 року, редакція журналу Agroexpert, спільно з партнерами проводить всеукраїнський конкурс «Кращий молодий агроном».    

     Метою конкурсу є виявлення і мотивація молодих і талановитих фахівців-агрономів. Конкурс проходив у чотирьох номінаціях: «Селекція та насінництво», «Захист рослин», «Агрохімія і ґрунтознавство», «Плодоовочівництво». За п’ять років конкурсу його учасниками були понад 200 осіб з різних регіонів. Цього року організатори отримали 46 заявок. Приємно відзначити, що з семи переможців і лауреатів конкурсу – троє випускників НУБіП України.

    Лауреатом конкурсу «Кращий молодий агроном 2017» стала Оксана Забалуєва, випускниця агробіологічного факультету 2015 року, дипломниця кафедри, а нині агроменеджер компанії «Агроскоп Інтернешнл».

   

Кращим молодим агрономом у номінації «Захист рослин»: визнана Анна Дудкіна, випускниця агробіологічного факультету НУБіП України 2013 року, яка працює у ТОВ Агрофірма «Гермес» Донецької області.

 

    Кращий молодий агроном у номінації «Агрохімія і ґрунтознавство» - Андрій Камінський, випускник агробіологічного факультету НУБіП України 2016 року - агроном фермерського господарства «Агро-Інвест» на Хмельниччині.

Наталія Пасічник, доцент кафедри агрохімії та якості продукції рослинництва,
Олександр Цизь, доцент кафедри овочівництва і закритого ґрунту

 

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook