Викладачі кафедри педагогіки та студенти зустрічаються із старшокласниками

26 жовтня 2017, 9:27

Лише нещодавно відлунали привітання першокурсникам, абітурієнтам вступної кампанії 2017 р., а вже стартувала нова. Адже саме зараз випускники українських шкіл здійснюють свій остаточний вибір щодо навчального закладу,  спеціальності, предметів, з яких будуть складати ЗНО. Тому проведення профорієнтаційної роботи зараз є на часі. Зауважимо, що науково-педагогічні працівники кафедри педагогіки та студенти Національного університету біоресурсів і природокористування України профорієнтацію вважають справою, про яку ніколи не можна забувати.   

Оксана Васюк і Світлана Виговська відвідали одну із гімназій м. Києва.

 

 

Випускників гімназії детально ознайомлено зі спеціальністю «Професійна освіта (технологія виробництва і переробки продуктів сільського господарства)»; Правилами прийому на 2018 рік; про те, що для вступу на цю спеціальність потрібно мати сертифікати зовнішнього незалежного оцінювання знань із таких предметів як українська мова та література, біологія, іноземна мова; переліком дисциплін, які будуть вивчати студенти. Також акцентовано, що випускники спеціальності після завершення навчання будуть обіймати посади: викладач професійного навчально-виховного закладу; викладач професійно-технічного навчального закладу; методист заочних шкіл і відділень; молодший науковий співробітник; викладач; вихователь-методист; методист; інспектор середніх спеціальних та професійно-технічних навчальних закладів; інспектор-методист.

У розповіді викладачі наголосили, що це унікальна спеціальність, яка дозволяє за чотири роки навчання отримати, крім педагогічної освіти, глибокі та міцні знання із конкретної спеціалізації.

Не відстають від них і студенти. Щорічно до своєї рідної Червонозаводської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №2 м. Червонозаводське навідується Ангеліна Касьян.

 

 Ангеліна Касьян проводить профорієнтаційну роботу в 11 класі Червонозаводської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №2 м. Червонозаводське

 

Цього разу під час зустрічі, крім інформації про спеціальності, які є на гуманітарно-педагогічному факультеті Національного університету біоресурсів і природокористування України, Ангеліна багато уваги приділила роботі підготовчих курсів до зовнішнього незалежного оцінювання знань, як за денною, так і заочно-дистанційною формами навчання, перевагам, які матимуть при вступі ті абітурієнти, які пройдуть навчання на підготовчих курсах.

Цікаву інформацію про Національний університет біоресурсів і природокористування України –  розташування, спеціальності, переваги навчання в ньому, дозвіллєву діяльність студентів – учням 11 класу Переяслав-Хмельницької ЗОШ  I-III ступенів № 4 надала Вікторія Линник.

Не оминула студентка також курси з підготовки зовнішнього незалежного оцінювання. Зокрема розповіла про їх вартість, термін навчання, гнучкий графік роботи, умови та документи, які потрібно при собі мати, подаючи заяву.

 

Вікторія Линник розповідає випускникам Переяслав-Хмельницької ЗОШ  I-III ступенів №4 про спеціальність 015 «Професійна освіта (технологія виробництва і переробки продуктів сільського господарства)»

 

 У гімназії №14 м. Сміла Черкаської області профорієнтаційну роботу провів студент першого курсу спеціальності «Професійна освіта» Артем Доброноженко. Він продемонстрував одинадцятикласникам відеоролик про випускову кафедру педагогіки, а також розповів про переваги навчання в Національному університеті біоресурсів і природокористування України, зокрема на гуманітарно-педагогічному факультеті. Особливу увагу учнів Артем закцентував на підготовчих курсах до ЗНО, які в жовтні стартують в НУБіП.

Артем Доброноженко проводить профорієнтаційну роботу в гімназії №14

м. Сміла Черкаської області

 

Сподіваємось, що 2018 р. буде таким же плідним на абітурієнтів, як і попередні роки.

 

Оксана Васюк,

Світлана Виговська

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook