Співпраця із відділами освіти, як запорука профорієнтаційної роботи

3 жовтня 2017 року
м. Малин
Згідно з планом профорієнтаційної роботи кафедри  управління земельними ресурсами, 03 жовтня 2017 року, доцентом А. В. Барвінським проведено двосторонні зустрічі з начальником відділу освіти Малинської районної державної адміністрації Житомирської області В. В. Коробейником та начальником відділу освіти виконавчого комітету Малинської міської ради М. В. Шеренком.
 
 
Під час зустрічей керівників освітянських відділів Малинщини ознайомлено з особливостями навчального процесу на факультеті землевпорядкування НУБіП України, проведення підготовчих курсів для здачі ЗНО, правилами вступу до університету; обговорено пропозиції до плану профорієнтаційної роботи в загальноосвітніх закладах району та міста на найближчий період.
Також досягнута попередня домовленість про заключення двосторонньої угоди між відділом освіти міста Малин і кафедрою управління земельними ресурсами про співпрацю щодо залучення школярів до наукової роботи з метою поглибленого вивчення дисциплін, необхідних для успішного вступу до НУБіП України та навчання на факультеті землевпорядкування.
Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook