Почесне ІІІ місце за результатами ІІ етапу Всеукраїнської студентської олімпіади з напряму підготовки «Харчові технології та інженерія»
Відповідно до Наказу Міністерства освіти і науки України № 1190 від 02 грудня 2010 року «Щодо проведення Всеукраїнської студентської олімпіади 2010/2011 навчального року» 13 – 15 квітня 2011 року відбувся ІІ заключний етап Всеукраїнської студентської олімпіади з напряму підготовки «Харчові технології та інженерія» за спеціальностями напряму підготовки «Харчові технології та інженерія» ОКР «БАКАЛАВР»:
Технологія харчування;
Технологія зберігання і переробки зерна;
Технологія хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів;
Технологія цукристих речовин;
Технологія бродильних виробництв і виноробства;
Технологія жирів і жирозамінників;
Технологія зберігання, консервування та переробки плодів і овочів;
Технологія зберігання, консервування та переробки м’яса;
Технологія зберігання, консервування та переробки риби і морепродуктів;
Технологія зберігання, консервування та переробки молока та інші.
На фото доктор технічних наук, професор, Пивоваров Павло Петрович нагороджує дипломантів і просто чарівних студенток нашого ВУЗу.
Студенка нашого університету факультету Харчових технологій та управління якістю продукції АПК Нагорна Наталія Михайлівна посіла 3 місце на цій олімпіаді, яка проходить серед знаних вищих навчальних закладів України з напряму підготовки "Харчові технології та інженерія". В свою чергу Руденко Олена Миколаївна та Нечай Надія Миколаївна посіли 2 місце у номінаціях "За краще виконання тестового завдання" та "За краще виконання завдання з загальних технологій", а отже у підсумку Національний університет біоресурсів і природокористування завоював ІІІ місце у командному заліку у номінації "За кращий командний результат" серед ВУЗів України, які готують фахівців з напряму підготовки ОКР "Бакалавр".