ПЕРШІ ЛАСТІВКИ ВИПУСКОВОЇ КАФЕДРИ

1 вересня 2017 року

У 2017-2018 навчальний рік кафедра історії і політології вступає у новій якості – в якості випускової кафедри: здійснено перший набір студентів-першокурсників зі спеціальності «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії». Приємно, що ще до початку занять наші вихованці взяли активну участь у святкових дійствах, що традиційно передують навчальному процесу в нашому університеті. Вдвічі приємніше, що вони не залишили їх байдужими.

На гуманітарно-педагогічному факультеті пройшли урочистості з нагоди посвяти першокурсників у студенти НУБіП України. Честь зачитати урочисту присягу від імені студентства гуманітарно-педагогічного факультету випала нашій студентці Лопачук Аделіні. Також наші студенти взяли активну участь у святковому концерті з нагоди Дня знань та пройшли урочистою ходою в колоні вже рідного факультету. 

До того ж, відбулася зустріч із викладачами кафедри, зокрема, завідуючим Сергієм Біланом, доцентами Сергієм Асатуровим, Оленою Кропивко, куратором Людмилою Лановюк. У ході зустрічі першокурсники познайомилися із особливостями навчального процесу у виші, характеристикою майбутньої професії, можливостями, що відкриваються у культурному, спортивному та громадському житті в ході навчання в університеті, а також отримали свій перший документ, що засвідчує їхній новий якісний статус – студентський квиток. 
 
 
Надалі були прогулянки територією навчального закладу, спортивні змагання, дискотека. Сподіваємося, що сповнені приємних вражень, наші першокурсники натхненно розпочнуть новий ювілейний для університету – 120-й навчальний рік. 
Вдалого польоту першим ластівкам кафедри!
 
Людмила Лановюк
доцент кафедри історії і політології
куратор першого курсу
 
Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook