Футбольні баталії першокурсників: перемогли майбутні менеджери

2 вересня 2017 року

 Футбол – гра мільйонів. Доказом цього, вже вкотре, стали змагання з футболу між студентами перших курсів, присвячені «Дню знань». Вони стали наймасовішими з усіх видів спорту, включених до програми свята, налічуючи 160 учасників з 13 факультетів та ННІ, які за жеребом були розподілені у чотири кваліфікаційні групи. 

 
Змагання проходили в два дні, 1 та 2 вересня 2017 року, на стадіоні НУБіП України. В перший день відбувалися відбіркові матчі за вихід з групи (по дві команди), другий день -  ігри 1/8, 1/4, 1/2 та фінали. У чвертьфінальну частину змагань, завдяки вольовим зусиллям та злагодженим командним діям, пробилися команди: ННІ ЛіСПГ, ф-т інформаційних технологій, ф-т аграрного менеджменту, агробіологічний ф-т, юридичний ф-т, гуманітарно-педагогічний ф-т, ф-т конструювання та дизайну та ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження. 
 
Гра за третє місце відбувалася між командами агробіологічного ф-ту та ф-ту інформаційних технологій, перемогу у якій, забивши на останній хвилині вирішальний гол, здобули першокурсники-агробіологи з рахунком 2-1. А от фінальна гра, за перше місце, між командами ф-ту аграрного менеджменту та ННІ ЛіСПГ з перших хвилин проходила під домінуванням майбутніх менеджерів і завершилася на їх користь з рахунком 3-0, а команда ННІ ЛіСПГ посіли друге місце турніру.
 
 
 
За фінальними поєдинками спостерігали та вболівали ректор НУБіП України Станіслав Ніколаєнко, проректор з навчальної і виховної роботи Сергій Кваша, декани і директори  команд фіналістів, котрі теж активно займаються спортом та беруть участь у Спартакіаді «Здоров’я» серед науково-педагогічних працівників. 
 
Нагородження команд переможців урочисто провели Сергій Кваша та тренер збірної університету з футболу Віктор Яічник, який був приємно вражений рівнем підготовки першокурсників та можливістю підібрати гідне поповнення у збірну команду.
 
 
 
Та на цьому спортивне свято не завершилося, адже делегація студентів з Японії, котра перебуває з візитом на базі нашого університету настільки перейнялася духом футболу, що виявила бажання теж продемонструвати свої  вміння. Відбувся товариський матч між збірною студентів з Японії та збірною науково-педагогічних працівників та студентів. Університет представляли завідувач кафедри фізичного виховання Костенко М.П.,  викладачі Яічник В.С., Романчук С., Богодєлов В.П., завідувач кафедри психології Шмаргун В.М. та студенти Остаповець Ольга і Козій Богдан. Наша збірна без надмірних зусиль здобула перемогу з рахунком 2-0. Відзначилося молоде покоління – наші студенти.
 
 
 
Отже, команда студентів першого курсу факультету аграрного менеджменту – переможці змагань з футболу, а збірна науково-педагогічних працівників та студентів НУБіП України продемонструвала справжній український футбол делегації студентів з Японії. 
 
Бажаємо всім учасникам змагань високих спортивних досягнень та перемог у майбутньому. Так тримати!
 
Олена Отрошко,
головний суддя змагань
 
Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook