Випускники гуманітарно-педагогічного факультету НУБіП України отримали путівку в життя

24 червня 2017 року

23 червня в Національному університеті біоресурсів і природокористування України відбулось урочисте вручення дипломів випускникам - бакалаврам і магістрам. Вручення дипломів магістрам і бакалаврам денної та заочної форм навчання пройшло і на гуманітарно-педагогічному факультеті

Сьогодні здобули офіційне підтвердження статусу бакалавра 93 студенти спеціальностей «Соціальна педагогіка», «Філологія: переклад», а статусу магістра – 65 студентів спеціальностей «Соціальна педагогіка», «Філологія. Переклад», «Педагогіка вищої школи», «Управління навчальними закладами».

 
 
 
 
 
 
Зі вступним вітальним словом до випускників звернувся декан гуманітарно-педагогічного факультету Василь Шинкарук, який побажав їм успіхів, щастя, саморозвитку, творчого і кар’єрного зростання та гідно нести звання випускника НУБіП України. Декан відзначив, що нинішні випускники мали змогу спостерігати, як протягом останніх двох років університет активно й потужно розвивається, підкресливши, що і факультет зростає, розвивається разом з університетом.
 
 
Із привітальним словом звернулася т. в. о. проректора з навчальної і виховної роботи Оксана Зазимко, побажала їм гарно гарної життєвої стежини, великих звершень, а також поповнити знатну когорту випускників гуманітарно-педагогічного факультету, серед яких є знані науковці, громадські та політичні діячі. Вона також висловила впевненість, що випускники-бакалаври продовжать навчання в магістратурі, а магістрів запросила до здобуття наукового ступеня доктора філософії та другої вищої освіти.
 
 
Після оголошення наказу про випуск декан факультету Василь Шинкарук разом із заступниками Світланою Харченко, Ігорем Буциком та Ярославом Рудиком вручили довгоочікувані дипломи магістрам і бакалаврам.
 
Від імені усіх наставників студентських груп випускників привітали доценти Ірина Мартинюк і  Людмила Омельченко та побажала щастя, наснаги, креативу, великих звершень.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Старости груп також висловили свою щиру подяку університету і факультету за створені умови для навчання, кураторам і викладачам ‒ за знання, настанови, турботи.
 
Святковий настрій створювали заслужений артист України, доцент кафедри культурології Роман Рудий, Артур Гайдай, Сантія та учасники хореографічного ансамблю «Сузір’я DANCE», Дарина Лукашук і ансамбль бального танцю «Чарівність». 
 
 
На закінчення магістри і бакалаври зачитали урочисту присягу випускника гуманітарно-педагогічного факультету Національного університету біоресурсів і природокористування України.
 
 
Світлана Харченко,
заступник декана гуманітарно-педагогічного факультету

 
 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook