Звіт керівників про результати виконання науково-дослідних робіт та ініціативних наукових проектів, що виконуються на кафедрі

16 червня 2017, 14:00
навч. корпус №11, ауд 208

У відповідності до наказу №495 від 31 травня 2017 року «Про створення комісій по перевірці стану виконання науково-дослідних робіт» 15 червня на Науково-дослідному інституті техніки, енергетики та інформатизації АПК відбулася перевірка виконання науково-дослідних робіт, які виконуються на факультетах механіко-технологічному і конструювання та дизайну, що фінансуються за рахунок Державного бюджету та ініціативних наукових проектів.

Розпочинаючи засідання голова комісії, доктор технічних наук, професор, завідувач кафедри процесів і обладнання переробки продукції АПК Сухенко Юрій Григорович представив учасникам комісію, яка призначена наказом ректора для оцінювання наукових звітів і наголосив на вимогах до проміжних звітів.

На засіданні було заслухано 1 фундаментальну науково-дослідну роботу, що фінансується за кошти державного бюджету, керівник В. Войтюк. А також відзвітувались керівник про стан виконання ініціативних тематик, кафедри технічного сервісу та інженерного менеджменту ім. М.П. Момотенка, яких налічується 7 (І. Роговський, М. Денисенко, Л. Тітова, В. Опалко, О. Девятко).

Підсумовуючи результати засідання голова комісії Юрій Григорович відзначив, що робота ведеться на належному рівні, а усі роботи було схвалено для продовження виконання у другому півріччі 2017 року.

Старший викладач кафедри Л.Тітова

 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook