Валерій Влаєв: обираю НУБіП наслідуючи приклад брата

16 червня 2017 року

Ще один абітурієнт зупинив свій вибір на НУБіП, як провідного навчального закладу, для здобуття вищої освіти в Україні .
        Розкажи коротко про себе. Які маєш досягнення в навчанні, спорті тощо?
Закінчую Зорянську школу-ліцей в Одеській області. З усіх предметів, які викладаються в школі, дуже подобається географія та фізика. Я завжди отримував високі оцінки та маю гарні знання з цих предметів. До речі брав участь в олімпіаді з інформатики, за яку отримав 2 місце. На протязі навчання я багато думав щодо майбутньої професії…


       

Яку обрав спеціальність? Що спонукало до цього?
Я зупинив свій вибір на землевпорядкуванні.. Ця професія дуже перспективна, Україні потрібні спеціалісти такого профілю.
        Звідки дізнався про НУБіП?
Мій брат закінчив факультет землевпорядкування НУБіП України у 2016 році. Він багато розповідав про цей університет, факультет на якому навчався, викладачів, сучасні методи навчання та перспективи подальшого працевлаштування. Адже сам, ще на старших курсах без проблем знайшов гарну роботу в Києві, тому я зацікавився і теж вирішив обрати факультет землевпорядкування НУБіП.
        Про що мрієш і де плануєш працювати?
Я хочу працювати саме за цією спеціальністю. Мрію в подальшому відкрити свою приватну фірму та стати сертифікованим інженером-землевпорядником, для того щоб допомагати людям в оформленні їх земельних ділянок та формувати новий земельний устрій в Україні.

Інтерв’ю провів: Бутенко Євген Володимирович
 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook