ФАКУЛЬТЕТ ВЕТЕРИНАРНОЇ МЕДИЦИНИ НАЛАГОДЖУЄ СПІВПРАЦЮ З ВЕТЕРИНАРНОЮ ШКОЛОЮ ЛІОНУ

12 червня 2017 року

На запрошення деканату на факультет ветеринарної медицини завітала делегація з Ветеринарної школи Ліону (Франція) на чолі з Радником з питань сільського господарства Посольства Франції в Україні Ніколя Переном.


У ході зустрічі декан факультету ветеринарної медицини Микола Цвіліховський ознайомив присутніх з актуальними напрямками навчальної та наукової діяльності факультету, акцентував увагу на особливостях наукових розробок співробітників. В обговоренні і напрацюванні шляхів подальшої співпраці колективів двох навчальних закладів України і Франції взяли участь завідувачі кафедр ветеринарно-санітарної експертизи Ольга Якубчак, епізоотології та організації ветеринарної справи Віталій Недосєков, в.о. завідувача кафедри акушерства, гінекології та біотехнології відтворення тварин Олександр Вальчук.


Колеги з Ветеринарної школи Ліону виявили інтерес до напрацювань співробітників факультету ветеринарної медицини і поділилися власними думками щодо можливостей подальшої співпраці.
Після обговорення актуальних питань і подальших напрямків співпраці гості відвідали музей кафедри анатомії та гістології тварин імені академіка В. Г. Касьяненка, де екскурсію провів завідувач кафедри Олег Мельник, і міжкафедральну лабораторію факультету ветеринарної медицини, про особливості роботи якої розповіли завідувач кафедри біохімії імені академіка М.Ф. Гулого Віктор Томчук та її керівник – Валерій Цвіліховський.


Вдячні за допомогу у перекладі старшому викладачу кафедри іноземної філології і перекладу Наталії Рудницькій і сподіваємось на реалізацію напрацьованих шляхів подальшої співпраці!

 

Марина Галат, 
керівник міжнародних програм
факультету ветеринарної медицини


Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook