Профорієнтаційна робота продовжується

6 червня 2017, 12:08

         З початку 2017 року викладачі кафедри проводили активну профорієнтаційну діяльність. Про пріоритети навчання в Національному університеті біоресурсів і природокористування України і, зокрема, на факультеті тваринництва та водних біоресурсів, ми продовжуємо розповідати учням гімназій, ліцеїв і середніх загальноосвітніх шкіл І-ІІІ ступенів з різних областей України. При цьому запрошуємо найкращих – школярів, які є учасниками і призерами національних конкурсів серед учнівської молоді, залучаємо випускників і майбутніх абітурієнтів з провідних навчальних закладів.

Так,  доценти кафедри технологій у птахівництві, свинарстві та вівчарстві Вікторія Мельник і Наталія Богданова провели зустріч з учасниками ХІІІ Всеукраїнського конкурсу юних зоологів і тваринників, який проходив на базі Національного еколого-натуралістичного центру учнівської молоді Міністерства освіти і науки України (7-9 лютого 2017 р.). У цьому конкурсі завжди бере участь учнівська молодь віком 12-18 років. Викладачі нашого університету є членами комісії з оцінювання наукових робіт учнів вже декілька років поспіль і це надає можливість готувати майбутніх студентів для нашого факультету заздалегідь.

 

 

3-6 квітня 2017 року відбувся ІІІ фінальний етап Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів – членів Малої академії наук України і знову головою журі секції «Ветеринарія і зоотехнія» відділення екології та аграрних наук було запрошено доцента Вікторію Мельник. Учні 9-11 класів з таких областей як Волинська, Дніпропетровська, Донецька, Житомирська, Закарпатська, Запорізька, Івано-Франківська, Київська, Львівська, Полтавська, Рівненська, Сумська, Харківська, Херсонська, Хмельницька, Чернівецька та Чернігівська одержали інформацію як загалом про Національний університет біоресурсів і природокористування України, так і про спеціальності, за якими веде підготовку фахівців факультет тваринництва та водних біоресурсів, про роботу підготовчих курсів, проведення олімпіади для вступників з різних предметів тощо.

Запрошували до навчання і учнівську молодь Києва. Так, 11 квітня співробітники кафедри Наталія Прокопенко, доценти Світлана Базиволяк і Вікторія Мельник, старший лаборант Валентина Мамчур провели профорієнтаційну роботу з випускниками і учнями гімназії №59 ім. О.М. Бойченка, що у Голосіївському районі.

Доцент кафедри Уманець Руслана відвідала Київську спеціалізовану загальноосвітню школу з поглибленим вивченням української мови та літератури № 193, Маслівський аграрний технікум ім. П.Х. Гаркавого Білоцерківського національного аграрного університету (Київська обл.) та Золотоніський технікум ветеринарної медицини Біолоцерківського національного аграрного університету (Черкаська обл.).

19 квітня викладачі кафедри гостинно зустріли учасників ІІ етапу олімпіади, яка була проведена у НУБіП для майбутніх вступників.

Для проведення профорієнтаційної роботи ми також використовуємо онлайн-метод спілкування з учнями середніх загальноосвітніх навчальних закладів у різних областях України. Поширюючи таким чином інформацію про університет і наш факультет, учні декількох шкіл були залучені до участі в олімпіаді для вступників.

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook