На базі Камінь-каширського лісгоспу облаштовано лісопожежну станцію І типу

17 травня 2017 року
Камінь-каширськ

На базі Камінь-каширського лісгоспу облаштовано лісопожежну станцію І типу

Лісопожежна станція першого типу, створена на базі державного підприємства “Камінь-Каширськагроліс”, облаштована усім, що є необхідним. У приміщенні зберігається новий, придбаний в кінці минулого року, пожежний автомобіль, що також повністю готовий до виконання протипожежних функцій. Чергування на лісопожежній станції здійснюється постійно. Тож, як тільки черговий працівник отримає повідомлення від чергових у лісництвах про небезпеку в лісі, автомобіль у ту ж секунду готовий вирушити до зазначеного місця.

У приміщенні лісопожежної станції спеціально відведені місця для зберігання протипожежного інвентаря. Облаштовано безпосереднє робоче місце для чергового. Двері європейського зразка створюють не лише зручні умови під час експлуатації. В екстремальних випадках вони дозволяють заощадити кожну хвилину.

Поряд з лісоохоронною роботою велику увагу лісівники приділяють питанням охорони праці, позаяк кінцевим результатом таких цілеспрямованих зусиль є збережений від вогню ліс, а іноді – і людське життя чи здоров’я. Саме тому в держпідприємстві “Камінь-Каширськагроліс”, як, власне, і в інших підприємствах структури Волинського ОУЛМГ, з працівниками лісопожежних станцій та загалом державної лісової охорони завчасно були проведені спеціальні навчання, під час яких порушувались вищеозначені питання.

Також під час навчальних тренувань лісоохоронці ще раз закріпили практичний матеріал, детально відпрацювавши тактику дій, передбачених при ліквідації лісових пожеж. Служба лісоохоронців у період особливого сезону – складна і небезпечна.

 

 


Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook