Завідувачем кафедри Олексієм Піддубним проведена профорієнтаційна бесіда зі студентами юридичного відділення ВСП «Рівненського коледжу НУБіП України».

24 квітня 2017, 0:33

14 квітня 2017 року завідувачем кафедри цивільного та господарського права  Піддубним О.Ю.  була проведена профорієнтаційна бесіда зі студентами юридичного відділення ВСП «Рівненського коледжу НУБіП України».

Юридичний факультет НУБіП України існує вже 16 років та має велику кількість фахівців правознавства, докторів та кандидатів наук. Науково-педагогічні працівники кафедр факультету проводять наукові дослідження з досить широкого кола проблем юридичної науки, віддаючи перевагу проблемам аграрного, земельного та екологічного права.

Отже в контексті змін у структурі коледжу і переходу до сім’ї НУБіП України , студенти відділення ВСП «Рівненського коледжу НУБіП України» мають значні переваги та перспективи росту з огляду на високий потенціал та потужні структури НУБіП України.

Після доповіді завідувач кафедри Піддубний О.Ю. презентував монографії та навчальні посібники кафедри цивільного та господарського права бібліотеці закладу та детально розповів про спеціалізацію «Підприємницьке право».

Студенти цікавилися особливостями навчання на юридичному факультеті, змістом майбутніх практик, умовами проживання в гуртожитках НУБіП України та перспективами працевлаштування після закінчення навчання. 

 Хочемо висловити подяку за підтримку та організацію зустрічі директору Рівненського державного аграрного коледжу Корсуну Ярославу Петровичу та завідувачу юридичного відділення Гулюку Сергію Івановичу. 

 

 

Олексій Піддубний,

завідувач кафедри цивільного

та господарського права

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook