Профорієнтаційна робота кафедри педагогіки з випускниками коледжів

20 квітня 2017 року

       19.04.2017 року відбулася зустріч викладачів кафедри педагогіки з випускниками Заліщицького аграрного коледжу ім. Є. Храпливого.
      Майбутнім абітурієнтам було презентовано перспективи навчання за спеціальністю «Професійна освіта» (Спеціалізація «Технологія виробництва і переробки продуктів сільського господарства»). Викладачами кафедри було відзначено переваги навчання за даною спеціальністю, які полягають у тому, що випускники отримують дві спеціальності одночасно. Так, випускник здобуває фах у галузі сільського господарства й агропромислового комплексу і зможе працювати на різних посадах в агрофірмах, фермерських господарствах, органах управління агропромисловою галуззю, а також отримує гуманітарну освіту і зможе працювати на посаді викладача вищого навчального закладу, на керівних посадах в системі управління вищою освітою України.
    Також було зазначено, що спеціальність «Професійна освіта» визнана в державі як пріоритетна, тому підготовка фахівців здійснюється в основному за бюджетні кошти на денній і заочній формах навчання.
   Випускників також ознайомлено з перспективами подальшого навчання на гуманітарно-педагогічному факультеті, зокрема презентовано можливості отримання освітнього ступеня «Магістр» за спеціальністю «Науки про освіту (Педагогіка вищої школи)».

Професор кафедри педагогіки Л.В. Канішевська,
доцент кафедри педагогіки С.В. Виговська

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook