За новою інформацією в наукову бібліотеку 4 корпусу

8 квітня 2017 року

Розпочинаючи пошук необхідних відомостей, варто чітко уявляти, де їх можна знайти і які можливості щодо цього мають ті організації, які існують для цієї мети. Саме для ознайомлення з бібліотечними ресурсами нашого університету 6 квітня була організована зустріч працівників наукової бібліотеки з студентами магістратури спеціальності «Садівництво і виноградарство».

 

Головний бібліограф інформаційного-бібліографічного відділу Світлана Родіонова ознайомила із періодичними науковими, виробничими та любительськими виданнями, базою дисертаційних робіт, авторефератів та кращих бакалаврських і магістерських робіт за якими магістри можуть робити пошук щодо тем своїх магістерських робіт.

  

Окрему увагу студентів було зосереджено на електронних ресурсах наукової бібліотеки на сайті НУБіП України. Потрібно відмітити, що електронні ресурси включають електронні каталоги й електронну бібліотеку, є безкоштовними і пошук інформації можна робити як за темою магістерської роботи, так і за автором чи рубрикою. Всі студенти навіть спробували це зробити. Також було зазначено, що перелік нових надходжень літератури можна знайти в електронному каталозі наукової бібліотеки.

 

Студенти та викладачі щиро вдячні Світлані Родіоновій та всім працівникам наукової бібліотеки, які сприяли проведенню цього заходу.

 

 

Віра Кутовенко,

 доцент кафедри овочівництва

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook