Змінюється суспільство – змінюються новини

29 березня 2017 року

Навчання в університеті НУБіП України це не тільки звичайні буденні дні, а й цікаво проведені пари. На днях, ми разом з Негодою Ю.В. в рамках вивчення дисципліни «Бюджетна система» відвідали наймаcштабніший виставковий проект.
Із 2 по 26 березня у Києві відбувся проект Музей новин, присвячений 20-річчю ТСН. Експозиція знаходилась в головному виставковому просторі країни "Мистецькому Арсеналі", займала 10 залів на площі 3400 квадратних метрів.

  

 

Ми мали можливість дізнатися, як створюються новини, як складається доля тих героїв, на що йдуть журналісти, щоб зробити сюжет, роздивитися експонати, які присвячені головним новинам в історії країни – від статуеток Євробачення до переможних поясів Кличка, від космічної їжі до катапульти з Майдану. Також можна було на власні очі побачити Конституцію, Євангеліє, головний прапор незалежної України, який В’ячеслав Чорновіл заніс у Верховну Раду в 1991 році. А найдивовижнішим експонатом була турбіна самого великого літака в світі, яку організаторам вдалося дістати на заводі Антонова. Дуже вразили зали із віртуальною реальністю, де можна було відчути себе свідком подій, ведучим новин, героєм і навіть космонавтом.

 

Вражає масштаб роботи та кількість зусиль, які потрібно було докласти для організації такого проекту. Цей проект не міг здійснитися без наполегливої праці багатьох людей, які вкладали всі свої сили та можливості в його реалізацію: журналістів, меценатів, агентства Gres Todorchuk PR та інших осіб, що не байдужі до висвітлення місця України в історії та новинах.

Виставка дуже різноманітна і захоплююча для будь-якого віку, як для молоді так і для старшого покоління. Враження залишились дуже хороші і позитивні.

Студентка 2СТ курсу,
спеціальності «Фінанси і кредит»
Листопад Вікторія

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook