На факультеті конструювання та дизайну пройшла наукова студентська конференція

17 березня 2017, 17:01

 16-17 березня на факультеті конструювання та дизайну пройшла 71-а всеукраїнська науково-практична студентська конференція «Наукові здобутки студентів у дослідженнях технічних та біоенергетичних систем природокористування: конструювання та дизайн». Робота пленарного засідання розпочалась із вітального слова від членів оргкомітету, які побажали всім учасникам успіхів.

Юлія Хуторянська і Максим Стельмах розповіли про розробку пристрою для визначення провідності ґрунту, який необхідний для встановлення вмісту мінеральних речовин. Марія Ігнатенко доповіла про інвестиційні можливості машинобудівних підприємств України. Микитюк Сергій у своїй доповіді вказав на основні дефекти двигунів внутрішнього згорання. Олексій Стехно розповів про результати своєї наукової роботи, яка стосується динаміки та оптимального керування механізмами баштового крана. Клапоушенко Неля і Булан Софія не тільки доповіли про ефект пам’яті форми, а й продемонстрували його за допомогою нагрівання металевої стрічки. Менадієв Сервер представив доповідь про проект літнього кінотеатру, а Кузьменко Наталія розповіла про реконструкцію будівлі офісного типу. На пленарному засіданні конференції були заслухані і інші доповіді.

Всі представлені студентами наукові результати були оригінальними і цікавими.

Після проведення пленарного засідання та нетривалої перерви розпочали свою роботу секційні засідання, на яких були обговорені питання: надійності техніки і ремонтно-технологічного обладнання, сучасних проблем механіки, конструювання машин та обладнання, сучасних методів металургійного виробництва, нарисної геометрії та комп’ютерної графіки, будівельних матеріалів та проектування сучасних будівель і споруд.

 

 Заступник декана з наукової роботи

Юрій Ромасевич


Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook