Змагання спартакіади „Здоров’я” серед наукових, науково-педагогічних працівників і співробітників структурних підрозділів НУБіП України з тенісу настільного

12 березня 2017 року
НУБіП України, навчальний корпус №9, ігрова зала

13-14 березня 2017 року відбудуться змагання спартакіади „Здоров’я” серед наукових, науково-педагогічних працівників і співробітників  структурних підрозділів НУБіП України з тенісу настільного. Змагання проводяться відповідно до Положення про фізкультурно-масову та спортивну роботу в НУБіП України, склад команди 2 чоловіки і 1 жінка, бланк заявки на участь у змаганнях можна скопіювати за посиланням: Бланк заявки Спартакіади Здоров`я НУБіП України.

Регламент змагань прийнятий на зборах представників команд. Жінки грають за коловою системою у другий день змагань – 14.03.2017. Чоловіки починають змагання 13.03.2017 р.  Учасники змагань серед чоловіків поділяються на дві групи, змагання в групах проходять за коловою системою. Учасники, які зайняли 1 і 2 місця в групах виходять до фіналу, в якому грають чотири гравця по колу без врахування очок набраних в групах і розігрують 1 – 4 місця. Учасники, які зайняли 3-7 місця в групах грають стикові ігри і розігрують відповідні місця. Для учасників, які зайняли 8 і нижче місця в групах турнір закінчується.

Програма змагань:

13 березня. Змагання серед чоловіків у групах:

     з 14:30 год. – розминка;

     з 16:00 год. – початок змагань.

14 березня. Змагання серед жінок, фінальні змагання серед чоловіків:

     з 14:30 год. – розминка.

     з 15:30 год. – початок змагань серед жінок;

     з 16:00 год. – початок фінальних змагань серед чоловіків.

Головний суддя змагань Чирва Петро Олександрович, старший викладач кафедри фізичного виховання.

Кафедра фізичного виховання

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook