Зустріч студентів маркетологів із провідним фахівцем компанії "Сингента Україна"

6 березня 2017 року
НУБіП України

 6 березня 2017 року, на 4 парі в аудиторії 233 корпусу 10 відбулася зустріч студентів 3-го курсу та 1-го року магістратури спеціальності «Маркетинг» з провідним фахівцем в сфері аграрного маркетингу – Віктором Галкіним.

Віктор Галкін, менеджер маркетингових кампаній в «Сингента Україна», розповів про свій професійних шлях та перспективи розвитку маркетологів в сучасному українському агробізнесі. З огляду на свій практичний досвід, він зазначив, що ринок відчуває потребу у висококваліфікованих фахівцях з маркетингу в аграрній сфері. Виявилося, досить складно знайти працівника, який володіє основами маркетингу та агрономічних наук. Працювати в аграрному бізнесі цікаво, престижно та перспективно. Однак, наразі задля підтримки конкурентоспроможності та ширших можливостей кар’єрного росту випускник має володіти як мінімум однією іноземною мовою – безпосередньо англійською, мати аналітичні здібності, бути готовим брати на себе відповідальність та найголовніше – бути ініціативним.

Кафедра маркетингу та міжнародної торгівлі НУБіП України висловлює подяку за переданий досвід та відповіді на питання, що хвилювали студентів.

 

 

Каріне Подолян, студентка 1-го року магістратури спеціальності «Маркетинг»

 


Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook