Навчання в НУБіП – очима студентів для абітурієнтів

5 березня 2017 року

 

28 лютого 2017 року студентками економічного факультету спеціальності “Фінансн і кредит» Заліпською Аліною та Бєляєвою Єлизаветою було проведено профорієнтаційну роботу з одинадцятикласниками НВК «ЗОШ І - ІІІ ступенів №3 - ліцею» Обухівської міської ради Київської області.

В ході зустрічі майбутні абітурієнти були ознайомлені з інформацією про НУБІП України, зокрема про економічний факультет, напрями підготовки та спеціальності.

 

 

Також було акцентовано увагу на тому, що в університеті велику увагу приділяють створенню комфортних умов для проживання та навчання, оскільки гуртожитки та навчальні корпуси знаходяться в самому центрі Голосіївського лісу із зручним транспортним зв’язком.  

 

Студентка заочної форми навчання 5 курсу, спеціальності «Фінанси» Пушкар Юлія  відвідала відокремлений підрозділ НУБіП України – Боярський коледж екології і природних ресурсів.

Під час профорієнтаційної роботи для групи ОД-14, 3 курс, ОКР Молодший спеціаліст,  спеціальність 5.03050802 «Оціночна діяльність» було наголошено на таких аспектах:

· особливості вступу;

· переваги навчання на економічному факультеті;

· науково-дослідна робота;

· можливість навчання англійською мовою;

· перспективи навчання закордоном;

· спортивне та культурне життя студентів;

· можливість стажування на провідних підприємствах України.

 

Серед майбутніх абітурієнтів було проведено анкетування, і оскільки ще не всі учні визначилися із ВНЗ, до яких подаватимуть документи, інформація про НУБІП України стала їм у нагоді. 

 

Доцент кафедри фінансів

Титарчук Ірина

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook