Профорієнтаційна робота кафедри адміністративного та фінансового права продовжується

27 січня 2017 року
     Вдало проведена профорієнтаційна робота – це запорука успішної вступної кампанії. Дотримуючись цього гасла, старший викладач кафедри адміністративного та фінансового праваЯнчук Юлія Вікторівна відвідала навчальні заклади міста Іллінці Вінницької області. Зокрема,26 січня 2017 року відбулася зустріч із студентами останніх курсів усіх спеціальностейІллінецького державного аграрного коледжу.

     Відвідавши кожну групу, студентів даного навчального закладу було ознайомлено із умовами та правилами вступу у 2017 році до Національного університету біоресурсів і природокористування України. Також представлено сайт університету, як основне джерело інформації, що доступна завжди, як про університет, його історію та життя, так і про інститути, факультети та кафедри. Слухачів приємно вразило почуте про можливості, які надає НУБіП України, його почесні місця в 10-ці найкращих ВУЗів України та 3-ці найкращих в м. Києві. Особлива увага під час зустрічі була приділена перевагам навчання на юридичному факультеті НУБіП України, ознайомлено присутніх із перспективами, що очікують на його студентів та випускників.

     Для студентів отримана інформація є надзвичайно актуальною та корисною, адже значна частина з них визначились із подальшим навчанням саме у нашому університеті. Вони активно ставили питання, що їх цікавили – про програми обміну та стажування закордоном, діяльність різноманітних гуртків та секцій, форми проведення навчальних занять та життя в студентських гуртожитках.
      Наприкінці бесіди студентів було запрошено на День відкритих дверей до університету. Побажавши успіхів, залишається вірити в те, що усі присутні зроблять правильний вибір у своєму житті, а саме – продовжать навчання у Національному університеті біоресурсів і природокористування України.
Старший викладач кафедри 
адміністративного та фінансового права
Юлія Янчук

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Юлія Янчук 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook