Ректор провів співбесіду з керівництвом факультету землевпорядкування

20 січня 2017 року

19 січня 2017 року відбулися звіти керівників структурних підрозділів університету. Звітувалися і представники нашого факультету з ректором університету Станіславом Ніколаєнком, першим проректором Ігорем Ібатулліним, проректором з навчальної і виховної роботи Сергієм Квашою, начальником науково-дослідної частини Володимиром Отченашком та начальником навчально-методичного відділу Ларисою Кліх.
Декан факультету землевпорядкування Тарас Євсюков представив  минулорічні здобутки підрозділу та окреслив плани на 2017 рік.
Декан факультету землевпорядкування Тарас Євсюков, представляючи здобутки колективу, зазначив, що вперше у захистах магістерських робіт брали участь члени ради роботодавців. Це стимулювало молодь більш прискіпливо обирати теми та їх розробляти. Проректор Сергій Кваша наголосив, що при підборі тем випускних робіт, треба звертати увагу на можливості втілення їх в життя. База магістерських робіт має стати базою ідей для впровадження. Також факультет повинен мати свою візитну картку, сформувати філософію проведення земельної реформи і активно пропагувати її на конференціях, круглих столах, надавати рекомендації законотворцям.
Деканат змінив підхід до проведення профорієнтаційної роботи. Паралельно з особистими контактами розміщується реклама в ЗМІ, активно використовуються соціальні мережі. Серед проблем низький середній бал вступників.
Перший проректор Ігор Ібатуллін назвав низькою захищуваність аспірантів на факультеті – лише 16% молодих науковців у 2016 році пройшли публічний захист дисертацій. Загальні питання для всіх структурних підрозділів – економія енергоресурсів і публікації в наукометричних виданнях – також актуальні для землевпорядників.


 

За новинами  офіційного сайту НУБіП України

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook