Кафедра технологій виробництва молока та м’яса

Адреса: м. Київ, вул. Героїв Оборони 12б, навч. корпус № 7а, каб. 201, 203, 204.

Тел.: Тел.: (044) 527-82-32

Електронна пошта: [email protected]

Завідувач кафедрою:
Угнівенко Анатолій Миколайович

доктор с.-г. наук, професор, академік Академії наук вищої освіти України, заслужений науковий співробітник НАУ

 

      Кафедра спеціалізується на викладанні дисциплін з технології виробництва і переробляння продукції тваринництва, а також проведенні наукових досліджень з проблем скотарства. У штаті 2 доктори наук, професори: А.М. Угнівенко, В.І. Костенко; 3 кандидати с.-г. наук, доценти: І.П. Чумаченко, Т.А. Антонюк, Д.К. Носевич; доктор філософії, старший викладач М.А. Матвєєв, завідувачі лабораторіями Ю.І. Токар і А.П. Тарадайко; старші лаборанти О.В. Наталич і О.П. Крук, лаборант Г.М. Маліновська.

Співробітники кафедри забезпечують навчальний процес для студентів освітніх ступенів "Бакалавр" і "Магістр" на факультетах тваринництва та водних біоресурсів, механіко-технологічному і конструювання та дизайну.



Новини

Всі новини

15 березня 2021
м. Київ

Кураторська година онлайн

8 березня 2021
м. Київ

З 8 березня дорогі жінки

Оголошення

Всі оголошення

19 січня 2024
Міжнародний Виставковий Центр, м.Київ

Міжнародна агропромислова виставка «АгроВесна 2024»

15 червня 2023
НУБіП України

Випуск бакалаврів 2023

23 вересня 2021
Кафедра технологій виробництва молока та м'яса

Майстер-клас з приготування м’ясних і молочних продуктів та їх дегустація

Події

Всі події

23 лютого 2018, 14:43
НУБіП України

Agro Animal Show - 2018

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook