Адреса: м. Київ, вул. Героїв Оборони 12б, навч. корпус № 7а, каб. 201, 203, 204.
Тел.: Тел.: (044) 527-82-32
Електронна пошта: [email protected]
Завідувач кафедрою:
Угнівенко Анатолій Миколайович
доктор с.-г. наук, професор, академік Академії наук вищої освіти України, заслужений науковий співробітник НАУ
Кафедра спеціалізується на викладанні дисциплін з технології виробництва і переробляння продукції тваринництва, а також проведенні наукових досліджень з проблем скотарства. У штаті 2 доктори наук, професори: А.М. Угнівенко, В.І. Костенко; 3 кандидати с.-г. наук, доценти: І.П. Чумаченко, Т.А. Антонюк, Д.К. Носевич; доктор філософії, старший викладач М.А. Матвєєв, завідувачі лабораторіями Ю.І. Токар і А.П. Тарадайко; старші лаборанти О.В. Наталич і О.П. Крук, лаборант Г.М. Маліновська.
Співробітники кафедри забезпечують навчальний процес для студентів освітніх ступенів "Бакалавр" і "Магістр" на факультетах тваринництва та водних біоресурсів, механіко-технологічному і конструювання та дизайну.
Новини
11 жовтня 2024
Волинська область
Участь кафедри технологій виробництва молока та м’яса у всеукраїнській нараді-семінарі «30-ти річчя затвердження волинської м’ясної породи великої рогатої худоби та перспективи розвитку галузі м’ясного скотарства в Україні»
29 серпня 2024
НУБіП України
НА КАФЕДРІ ТЕХНОЛОГІЙ ВИРОБНИЦТВА МОЛОКА ТА М’ЯСА СТАРТУВАВ НОВИЙ НАВЧАЛЬНИЙ РІК
1 липня 2024
ВП НУБіП України
Підвищення кваліфікації операторів машинного доїння в навчально-дослідних господарствах НУБіП України
Оголошення
18 жовтня 2024
НУБіП України
ЗАПРОШУЄМО ВІДВІДАТИ ВІДКРИТУ ЛЕКЦІЮ З ДИСЦИПЛІНИ «ЦИФРОВЕ ТВАРИННИЦТВО»
7 жовтня 2024
Умань
XVl Міжнародний молочний конгрес
11 вересня 2024
НУБіП України
ДЕНЬ ВІДКРИТИХ ДВЕРЕЙ ДЛЯ МАЙБУТНІХ АБІТУРІЄНТІВ
10 вересня 2024
НУБіП України
Запрошуємо відвідати відкриту лекцію з дисципліни «Технологія виробництва молока та яловичини»
27 серпня 2024
НУБіП України
Запрошуємо відвідати відкриту лекцію з дисципліни «Технологія продуктів забою»
Події
28 жовтня 2024, 9:40
НУБіП України
ВІДКРИТА ЛЕКЦІЯ З ДИСЦИПЛІНИ «ЦИФРОВЕ ТВАРИННИЦТВО»
26 вересня 2024, 16:20
НУБіП України
Відкрита лекція з дисципліни "Технологія виробництва молока та яловичини"
25 вересня 2024, 17:30
НУБіП України
ПОГЛИБЛЮЄМО НАВИЧКИ З ОЦІНКИ СТАЛОСТІ ВИРОБНИЦТВА ЗА ДОПОМОГОЮ ПРОГРАМИ RISE. ІІ ЦИКЛ НАВЧАННЯ
29 серпня 2024, 12:05
НУБіП України
Відкрита лекція з дисципліни «Технологія продуктів забою»
26 серпня 2024, 12:52
м. Любляна