Профорієнтаційна робота кафедри геоінформатики і аерокосмічних досліджень Землі триває

22 грудня 2016 року

Завідувач кафедри геоінформатики і аерокосмічних досліджень Землі  Світлана Станіславівна Кохан відвідала ліцей інформаційних технології № 79м. Києва. Під час зустрічі Кохан С.С. ознайомила майбутніх абітурієнтів з інформацією щодо перспектив навчання в НУБіП України, надала інформацію про спеціальності, які можна здобути, навчаючись на базі університету, у першу чергу на факультеті  землевпорядкування та факультеті інформаційних технологій. Розповіла про спеціальності, що цікавили студентів,  про навчальний процес, дозвілля студентів, заняття в гуртках, спортивних секціях. Запитуючи, майбутні абітурієнти, намагались більше дізнатись про фах, який вони можуть отримати під час навчання в НУБіП України, переваги, які мають випускники університету на ринку праці та щодо місць їхнього майбутнього працевлаштування.
Зустріч відбулася за сприяння директора ліцею Ломаковської Ганни Віталіївни. Всі матеріали по підготовці студентів в університеті передані також вчителям ліцею.
Окрім традиційних профорієнтаційних візитів до шкіл кафедра геоінформатики і аерокосмічних досліджень Землі має ще й особливий підхід – зацікавити майбутнього студента практичною роботою: відповідно до договору між НУБіП України та ліцеєм інформаційних технології № 79 учні слухають лекції та проходять лабораторні заняття з дисципліни «Космічні технології у природокористуванні» на базі кафедри геоінформатики і аерокосмічних досліджень Землі. На заняттях учні засвоюють теоретичні основи космічного моніторингу об’єктів довкілля, на лабораторних заняттях - вчаться не тільки розпізнавати об’єкти на космічних знімках за дешифрувальними ознаками, а й виконувати тематичне оброблення даних космічної зйомки. Такі заняття дуже захоплюють дітей. Сподіваємось, що по закінченню ліцею, вони зроблять вибір на користь одного з найкращих ВНЗ – НУБіП України!


Москаленко А.А.
доцент кафедри геоінформатики і
аерокосмічних досліджень Землі

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook