СТУДЕНТСЬКИЙ ПРОФОРІЄНТАЦІЙНИЙ ДЕСАНТ В ДІЇ
Як відомо, майбутній технолог повинен бути не тільки висококваліфікованим спеціалістом в харчових виробництвах, а і вміти організовувати, перевпевнювати навколишніх для здійснення ними правильних дій.
Тому днями, майбутні технологи-харчовики, студенти четвертого курсу факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК Оксана Мірошніченко, Марія Ткаченко і Андрій Сокольцов провели профорієнтаційну бесіду з учнями 11 класів спеціалізованої школи № 97 імені О. Теліги міста Києва.
В ході бесіди студенти детально проінформували учнів про наш університет, зокрема про факультет харчових технологій, напрями підготовки та спеціальності.
Своєю захоплюючою розповіддю доповідачі зуміли занурити учнів у вир активного студентського життя, яке насичене різноманітними подіями - це заняття, конференції, концерти, дискотеки, спортивні змагання, тощо.
Таке невимушене спілкування викликало у учнів великий інтерес до нашого університету. Вони пообіцяли обов’язково завітати в НУБіП на екскурсії та дні відкритих дверей щоб наяву познайомитись з таким величним навчальним закладом, і впевнитись, що у кожного свій шлях - своя дорога, а НУБіП - це перемога!
Зінаїда Бурова
асистент кафедри процесів і обладнання
переробки продукції АПК