Механіко-технологічний факультет успішно пройшов акредитацію магістерської спеціальності 8.10010202 «Транспортні технології та засоби в агропромисловому комплексі»

2 грудня 2016 року

     З 29.11.2016 р. в продовж трьох днів відповідно до наказу Міністерства освіти і науки України №258-А від 21.11.2016 р. на механіко-технологічному факультеті університету проводилась акредитаційна експертиза підготовки магістрів зі спеціальності 8.10010202 – Транспортні технології та засоби в агропромисловому комплексі.

     Голова експертної комісії, завідувач кафедри транспортних систем та безпеки дорожнього руху Національного транспортного університету, д.т.н., професор Поліщук В.П. та член комісії, доцент кафедри транспортних технологій та засобів в агропромисловому виробництві Подільського державного аграрно-технічного університету, к.т.н., доцент Замойський С.М. перевірили матеріально-технічну базу, навчально-методичне , кадрове та інформативне забезпечення і дали високу оцінку підготовки фахівців транспортних технологій для сільськогосподарського виробництва.

     Експерти відвідали також музей механіко-технологічного факультету, ознайомились з історією університету та факультету.

Ігор Сівак 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook