Розпочато набір на програму обміну Міністерства сг США для викладачів

23 листопада 2016 року
Повідомляємо Вам, що Закордонна сільськогосподарська Служба посольства США оголошує набір на програму обміну досвідом для викладачів вищих навчальних аграрних закладів.
 

Метою програми є сприяння розвитку раціональної сільськогосподарської політики та ефективного та конкурентоспроможного сільськогосподарського маркетингу і бізнес-систем. Цілі програмі FEP в наступному:


  1. Збільшення числа осіб, які розуміють що збільшення кількості та якості наукових та освітніх програм для дорослих у сільськогосподарській економіці і маркетингу, агробізнесі та аграрному праві сприяє розумінню ринкової економіки;
  2. Допомогти представникам університетів оцінити і переглянути навчальні програми і курси на основі застосування основних методів навчання і розробки навчальних програм;
  3. Створення міцних двосторонніх відносин між університетами в галузі сільськогосподарської економіки і маркетингу та агробізнесу, які будуть стимулювати і підтримувати розробку навчальних програм, перегляд змісту предметів.

 

Збільшення числа професіоналів, які розуміють, як працює ринкова економіка, збільшення числа викладачів, які можуть вивчати і створювати навчальні матеріали з ринкової економіки, і збільшення числа осіб, які знають як адаптуватися до ринкової економіки має вирішальне значення для розробки і втілення розумної політики та подальшого розвитку конкурентоспроможної ринкової системи. Довгострокові програми технічної допомоги факультету полегшують перехід до ринкової економіки.

 

Програма обміну викладачами (FEP) розпочала прийом заявок на участь у програмі на 2017 рік. Ми очікуємо, що програма розпочнеться в липні 2017 року і завершиться в грудні 2017 року. Проведення співбесід з кандидатами планується на квітень 2017 року.


Вимоги до кандидатів наступні:

• Кандидати повинні бути викладачами університету і мати досвід роботи у сфері сільськогосподарської економіки і маркетингу, агробізнесу, або суміжних областях.

• Здобувачі повинні добре володіти усною і письмовою англійською мовою. Навчання за програмою проходитиме англійською мовою; послуги перекладача не надаватимуться.

• Університет заявника має виявити готовність зберегти заробітну платню у повному розмірі за учасником на час проходження ним стажування і гарантувати збереження робочого місця.

• Після завершення програми учасники повинні повернутися до країни їх постійного проживання і щонайменше 2 роки викладати у вищому навчальному закладі.

 

Програма обміну викладачами (FEP) не є програмою яка надає вчений ступінь. Вона скоріше фокусується на поглибленні знань учасників, вдосконаленні їх професійної кваліфікації, що сприятиме підвищенню компетенції у викладанні навчальних дисциплін з сільськогосподарської економіки. Програма надає необхідні знання для поліпшення змісту програм, які викладають учасники та сприяє введенню нових навчальних дисциплін, щоб задовольнити потреби у кадрах аграрного сектора країни. Загальною метою Програми обміну викладачами (FEP) є підвищення ефективності та спрямованості академічних програм університетів в галузі аграрної освіти.

 
З радістю відповімо на всі запитання стосовно програми (044 521 5313, Олександр).
Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook