День відкритих дверей

18 листопада 2016 року

    18 листопада у ВП НУБіП України «Бережанський агротехнічний коледж» відбувся День відкритих дверей.
    Кожен громадянин України має право на вибір професії. Проте це право, як показує практика, інколи дуже важко реалізувати - не вистачає знань про самі професії та умінь оцінити власні здібності, виявити свої інтереси та схильності.
    Вибір майбутньої професії – процес, що складається з низки етапів. З огляду на це, вибір професії – це відповідальний крок, який випускники зможуть зробити на підставі інформації про наш навчальний заклад, яка може бути отримана з різноманітних джерел: з інформації у друкованих виданнях, з відгуків та розповідей випускників та студентів нашого коледжу, з даних, що містяться у мережі Інтернет, від керівників, викладачів та працівників Бережанського агротехнічного коледжу, які активно проводять профорієнтацію, а також від особистих вражень після відвідання коледжу в День відкритих дверей.
    Отож, «краще один раз побачити, ніж сто разів почути», тому День відкритих дверей мав надати якнайповнішу інформацію про Бережанський агротехнічний коледж – про професії, умови вступу, студентський побут та дозвілля, а також дав можливість кожному абітурієнту особисто відчути атмосферу, яка панує в нас, та на власні очі переконатись у правильності вибору навчального закладу та майбутнього роду занять.
    Захід розпочався із діалогу ведучих, які привітно та життєрадісно привітали усіх присутніх та у невимушеній формі розповіли про переваги коледжу. Майбутні абітурієнти переглянули відеоролик про наш навчальний заклад. Потім ведучі передали слово директору коледжу, яка гостинно привітала гостей і презентувала перед аудиторією наш навчальний заклад. Звернення Світлани Ігорівни до абітурієнтів стало ключовим моментом Дня відкритих дверей, оскільки присутні мали можливість отримати цікаву інформацію про переваги, плюси та особливості нашого навчального закладу.
    Під час виступу відповідального секретаря приймальної комісії Лещука В.І. присутні мали можливість ознайомитись із формами навчання у коледжі, проведення вступних іспитів, інформацією про спеціальності, терміни навчання, робітничі професії, курсову підготовку, документи, які повинні подати бажаючі вступити на навчання до Бережанського агротехнічного коледжу, а також про пільги для студентів та багато іншого.
Далі гостей чекав концерт художньої самодіяльності коледжу: вітальний танок і запальні пісні, багато теплих слів. Також була проведена екскурсія навчальними аудиторіями і лабораторіями.
    Колектив Бережанського агротехнічного коледжу висловлює щиру подяку школярам, їх батькам та усім гостям, які приїхали до нас із різних населених пунктів, виявили щире зацікавлення та взяли участь у Дні відкритих дверей.
    Бажаємо, щоб вибір навчального закладу був правильним. Навчання у нашому коледжі щоб було цікавим і якісним, а дозвілля б приносило задоволення від студентського життя. Усе це дає ВП НУБіП України «Бережанський агротехнічний коледж», який гостинно відчиняє двері перед абітурієнтами і готовий вчити, давати професію вам та працювати на майбутнє України.

Провідний фахівець з профорієнтаційної роботи
О.А. Процик


Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook