Профорієнтація факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК у Солом’янському районі
Профорієнтація факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК у Солом’янському районі
21 листопада 2016 року
03067, м.Київ, вул. Виборзька, 57
В загальноосвітню школу №229 І-ІІІ ступенів Солом'янського району м. Києва завітала доцент кафедри процесів і обладнання переробки продукції АПК Марія Жеплінська, яка провела профорієнтаційну роботу серед учнів-випускників цього закладу.
Розповідь нашого фахівця зацікавила аудиторію та безпосередньо директора школи Ігоря Сенченка, адже ні в кого зараз не виникає запитань щодо важливості виготовлення харчових продуктів, які були б одночасно і корисними, і смачними.
Рекламні матеріали ще не один день будуть розглядати школярі і маємо надію, що про візит викладача вони будуть розказувати своїм друзям.
Учнів цікавили відповіді на поставлені ними запитання відносно навчального процесу, проведення виробничих практик та дозвілля. Університету є чим пишатися - спортивний комплекс з чудовим футбольним полем, просторі аудиторії, професійний професорсько-викладацький склад, багатий бібліотечний фонд, і це лише частина того, про що можна сказати кількома словами.
Сподіваємося, що після такої зустрічі ряди нашого славного університету поповняться і випускниками ЗОСШ № 229 м. Києва.
Юрій Сухенко
завідувач кафедри процесів і обладнання
переробки продукції АПК