Ректорат

22 листопада 2016, 9:00

22 листопада 2016 р.                    Київ                             протокол № 10

 

ПОРЯДОК ДЕННИЙ


1. Про концепцію виховної роботи в університеті (з доопрацюванням). Доповідають: проректор з навчальної і виховної роботи д.е.н., проф. Кваша Сергій Миколайович, декан гуманітарно-педагогічного факультету, д.філол.н., проф. Шинкарук Василь Дмитрович та директор ННЦ виховної роботи та соціального розвитку, к.с.-г.н., доц. Коваленко Віталій Петрович.

2. Звіт про виконання заходів щодо реалізації Програми розвитку університету «Голосіївська ініціатива – 2020» у 2016 році та план заходів щодо реалізації Програми розвитку університету «Голосіївська ініціатива – 2020» на 2017 рік. Доповідає проректор з навчальної і виховної роботи д.е.н., проф. Кваша Сергій Миколайович.

3. Про підсумки участі науковців Університету у міжнародних наукометричних базах даних та індексі цитування наукових праць за 9 місяців цього року (станом на 1.11.2016 р.). Доповідає начальник науково-дослідної частини, д.с.-г.н., доц. Отченашко Володимир Віталійович.

4. Про підготовку до зимової екзаменаційної сесії 2016-2017 н.р. та випуску магістрів у грудні 2016 року. Доповідають начальник навчального відділу, к.т.н., доц. Зазимко Оксана Володимирівна, директори ННІ і декани факультетів.

5. Про Правила прийому на 2017 рік. Доповідає відповідальний секретар приймальної комісії Шевчук Віктор Миколайович.

6. Про підсумки проведення відкритих лабораторних та практичних занять. Доповідає начальник навчального відділу, к.т.н., доц. Зазимко Оксана Володимирівна.

7. Про готовність навчально-дослідних господарств – відокремлених підрозділів НУБіП України до зимового періоду та сплату ними податків до Держбюджету. Доповідають начальник відділу організаційної діяльності НДГ та навчально-виробничої практики, д.с.-г.н., проф. Туринський Василь Михайлович, директори Журавель Микола Петрович, Сахацький Григорій Іванович.

8. Про підготовку до Вченої ради та план заходів на грудень 2016 року. Доповідає учений секретар, к.е.н., доц. Барановська Оксана Дмитрівна.

9. Інформація про хід ремонтних робіт навчального корпусу № 3. Доповідає проректор з навчально-науково-виробничих питань і адміністративно-господарської діяльності, к.т.н., доц. Іщенко Валерій Васильович.

10. Різне.


 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook