Секрети успіху від американських гостей гуманітаріям

9 листопада 2016 року

     Для кожного студента, що планує своє майбутнє, дуже важливо зрозуміти, як саме він або ж вона повинні реалізувати себе. Молодь має певні цілі та бажання, але не всі знають як їх втілити в життя, та й не кожному випадає шанс дізнатися. 
     Завдяки деканові гуманітарно-педагогічного факультету Шинкаруку Василю Дмитровичу, кафедрі романо-германських мов і перекладу, кафедрі англійської філології та кафедрі української та класичних мов студенти гуманітарно-педагогічного факультету мали можливість стати учасниками семінару-тренінгу «Rise-up future leaders of Ukraine business and character develoment» на чолі з успішними американськими підприємцями Марком Фріксом та Вайном Моррісом.

     Студенти протягом двох днів спілкувалися і вчилися у бізнес-велетнів, як зробити правильний вибір на шляху розвитку, у якому руслі варто рухатися задля успішного майбутнього та як сконцентруватися на досягненні обраної мети. На перший погляд всі знають відповіді на перераховані запитання, однак на багато важливих деталей амбітна молодь не зважає. Спікери семінару звернули увагу студентів на важливість вибору та формування пріоритетів і бажань для впевненого руху вперед до нового.

     Не менш важливими були й настанови американських гостей щодо правильної підготовки до співбесіди. Студенти засвоїли важливість правильного вибору кар’єрного шляху, переконалися в особливостях складання резюме та зрозуміли, як побороти свій страх не лише перед аудиторією, а й перед майбутнім працедавцем. 
     Усі поради та настанови вразили студентів та змусили замислитися над їхніми життєвими пріоритетами, що відіграють основну роль на шляху успішного кар’єрного злету. 

     

     Наприкінці Марк Фрікс та Вайн Морріс потішили солодкими призами зі США найактивніших учасників тренінгу. Доповідачі заспівали разом зі студентам «Гімн України» та вручили сертифікати про успішне проходження семінару.

Наталія Кравчук,
Світлана Харченко,
Ірина Гриценко
 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook