Зустрічаємо майбутніх студентів: викладачі ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження запроваджують нові форми роботи з майбутніми вступниками

14 жовтня 2016 року

     Викладачі ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження запроваджують нові форми роботи з майбутніми вступниками. Якщо раніше представники ННІ відвідували школи та коледжі, то 8 жовтня 2016 року самі майбутні вступники завітали до стін НУБіП.

     Учні фізико-математичного класу Апостолівського районного ліцею-інтернату м. Зеленодольська, що на Дніпропетровщині відвідали ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження. Ось уже понад чверть століття цей ліцей є одним з провідних навчальних закладів області. Тут у 8-х – 11-х класах навчаються близько 160 учнів за фізико-математичним та географо-економічним профілями навчання. Останніми роками ліцей по праву пишається тим, що 100% його випускників вступають до вищих навчальних закладів.

 

 

     Директор ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження професор Володимир Козирський докладно розповів учням про умови навчання та відпочинку студентів, можливості подальшого працевлаштування, участь у міжнародних освітніх проектах. Заступник директора Семен Волошин провів для школярів екскурсію лабораторіями корпусу №8. А у 11-му корпусі на гостей вже чекали завідувач кафедри автоматики та робототехнічних систем, професор Віталій Лисенко та ст. викладач Анатолій Руденський, які розповіли про основні напрямки роботи кафедри. З цікавістю ознайомились ліцеїсти з роботами кафедри теплоенергетики в галузі енергозбереження та використання альтернативних джерел енергії, про які ми їм розповіли з колегою – асистентом кафедри Євгеном Антиповим.

     Ліцеїсти вдячні за проведену зустріч, нові знаннями та позитивні враження. Сподіваємось в недалекому майбутньому зустріти їх уже в якості студентів НУБіП.

Олена Шеліманова,
доцент кафедри теплоенергетики  

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook