Розпочато профорієнтаційну роботу на Чернігівщині

10 жовтня 2016 року

Співробітники землевпорядного факультету, кафедри геодезії та картографії, продовжують профорієнтаційну роботу в Чернігівській області Козелецького району. Зокрема Жук Олексій Павлович, Шевченко Олександр Вікторович, Кривов’яз Євгенія Вікторівна та Опенько Іван Анатолійович 04.10.2016 року провели профорієнтацію серед учнів 11- х класів в декількох школах, а саме: Козелецька гімназія № 1, Козелецька ЗОШ І-ІІІ ступенів №2, Козелецька ЗОШ І-ІІІ ступенів № 3.

 
Школярі 11-класів отримали вичерпну інформацію щодо вступу, напрями підготовки і факультети в Національному університеті біоресурсів і природокористування України, переваги навчання на факультеті землевпорядкування в нашому вузі у порівнянні з іншими.
Викладачі кафедри демонстрували школярам промо відео-ролики про факультет землевпорядкування, «10 переваг навчання в НУБіП України», що сприяло не аби якому зацікавленню учнів до вступу в наш університет.
Адміністрації шкіл, зокрема, директор Козелецької гімназії № 1 – Павленко Людмила Іванівна, директор Козелецької ЗОШ І-ІІІ ступенів №2 – Розлач Оксана Григорівна; директор Козелецької ЗОШ І-ІІІ ступенів №3 –Татарчук Олена Володимирівна, з розумінням поставилася до професійно-просвітницької місії викладачів кафедри геодезії та картографії факультету землевпорядкування і всіляко сприяли організації зустрічі з учнями, майбутніми абітурієнтами.
   
Асистент кафедри геодезії та картографії
НУБіП України, к.е.н. Опенько І.А.
 
 

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook