Доцент кафедри адміністративного менеджменту та ЗЕД Олена Ковтун взяла участь в роботі Міжнародної екзаменаційної комісії по захисту магістерських дисертацій МВА

15 вересня 2016 року
м.Нітра, Словаччина

12-13 вересня 2016 р. у Словацькому аграрному університеті в м.Нітра відбулось засідання Міжнародного екзаменаційного комітету із захисту МВА дисертацій студентами МВА програми, що є частиною Міжнародної мережі AGRIMBA ICA.

Доцент кафедри адміністративного менеджменту та зовнішньоекономічної діяльності НУБіП України Олена Ковтун була запрошена та взяла участь в роботі Міжнародного екзаменаційного комітету. Позитивним фактом, що варто відзначити, є те, що всі магістерські роботи захищались студентами саме англійською мовою. Такі випускники однозначно користуватимуться попитом на міжнародному ринку праці, а диплом МВА однозначно їм допомагатиме в отриманні гідної заробітної плати.

В рамках візиту доцента Олени Ковтун також відбулись робочі зустрічі з ректором Словацького аграрного університету в м.Нітра, Проф. Пітером Бєліком та деканом факультету економіки та менеджменту Проф. Єлєною Горскою.

Були обговорені подальші кроки щодо поглиблення роботи над Міжнародними магістерськими програми з видачею подвійних дипломів.


Довідково: НУБіП є членом Асоціації ІСА (Асоціація університетів наук про життя, до складу якої входять 60 провідних університетів Європи). ІСА має постійно діючі комітети, одним з яких є AGRIMBA. Міжнародна рада AGRIMBA має свій Міжнародний журнал APSTRACT (ISSN : 1789-221X, electronic version: ISSN 1789-7874). НУБіП України має єдину програму «Адміністративний менеджмент», що акредитована ICA та AGRIMBA.

Університети-партнери: Вагенінген Університет (Нідерланди), Чеський ун-т наук про життя (м.Прага), Варшавський ун-т наук про життя (Польща), Університет м.Загреб (Хорватія), Словацький аграрний університет м.Нітра, Дебрецен Університет (Угорщина), Університет Хохенхайм (Німеччина) та ін.

Олена Ковтун, керівник міжнародних програм факультету аграрного менеджменту,

Член Міжнародної ради AGRIMBA ICA

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook