Інновації - перший крок до успіху і процвітання бізнесу

26 вересня 2016 року

 

Викладач кафедри менеджменту інноваційної діяльності к.е.н., доц. Богдана Вишнівська  та слухач магістратури «Управління інноваційною діяльністю» Тетяна Петренко відвідали презентацію курсу "Бізнес і інтелектуальна власність".  Для учасників була представлена ​​програма курсу, яка складається з 5 модулів.
 
 
 
Даний курс розроблений на практичних кейсах компанії "SION", вітчизняному та міжнародному досвіді захисту прав інтелектуальної власності, пройшов річну апробацію з  клієнтами середніх і великих компаній, які із задоволенням підтримали ідею навчання власного персоналу навичкам захисту, управління, комерціалізації інтелектуальної власності .
 
 
 
Курс розрахований на власників бізнесу, менеджерів, юристів, адвокатів, винахідників, всіх тих кому цікаво яких успіхів можна досягти від правомірного використання об'єктів інтелектуальної власності.
Також учасники познайомилися з викладачами та тренерами курсу. Розглянули варіанти навчання і отримання підтверджуючих документів - можливість отримання Британського сертифіката або Диплома МВА, в залежності від вибору програми навчання.
 
 
 
Богдана Вишнівська

 доцент кафедри менеджменту інноваційної діяльності

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook