Літній вирівнювальний семестр 2016 року

19 серпня 2016, 10:00

 Запрошуємо до участі у літньому вирівнювальному семестрі 2016 року студентів-випускників коледжів та технікумів, які будуть зараховані на 2 та 3 курси бакалаврату!

 
В університеті заплановано проведення літнього вирівнювального семестру 2016 року  для студентів-випускників коледжів та технікумів (з дипломом молодшого спеціаліста), які будуть зараховані на 2 та 3 курси бакалаврату.
 
Потоки:  агробіологічний, економічний, технічний, соціально-правовий. 
 
Літній семестр триватиме з  9 по  27 серпня 2016 року.
 
Завдання літнього семестру - ліквідація академічної різниці, яка виникає при зарахуванні молодших спеціалістів на 2 та 3 курси для здобуття освітнього ступеня бакалавра. Студенти дружно відвідують заняття та здобувають нові знання з природничих, математичних, економічних, соціально-гуманітарних  та фахових дисциплін.
 
Слухачі вирівнювального літнього семестру 2016 року забезпечуються  місцями для проживання в гуртожитках НУБіП України та можливістю користування читальними залами бібліотеки, лабораторіями, обчислювальною технікою, навчально-методичним забезпеченням університету.
 
Розклад занять літнього семестру 2016 року та перелік необхідних документів розміщено на сайті університету за адресою:  http://nubip.edu.ua/node/15869
 
Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook