Проведено перевірку знань з професійно орієнтованих дисциплін у майбутніх випускників бакалаврату

19 травня 2016 року

     Зважаючи на стрімкий розвиток сучасних технологій, електронні форми навчання в останні роки стрімко набули інтенсивного поширення в освітньому середовищі університетів, істотно змінивши методологію навчального процесу та його окремих складових. В НУБіП України, згідно наказу ректора університету, на навчально-інформаційних порталах факультетів та навчально-наукових інститутів університету розміщено бази тестових запитань з усіх напрямів підготовки фахівців, ліцензованих в університеті.
     З 11 по 19 травня 2016 р. студенти четвертого курсу окремих факультетів університету пройшли внутрішню перевірку рівня знань з професійно-орієнтованих дисциплін з використанням бази тестових завдань, розміщених на навчально-інформаційному порталі (мoodle, elearn).

     В організації та проведенні тестування брали активну участь керівник центру дистанційних технологій Максим Мокрієв, заступники деканів факультетів: економічногоАнатолій Шиш, аграрного менеджментуОлександр Новак, тваринництва та водних біоресурсівРуслан Кононенко, захисту рослин, біотехнологій та екології Петро Дрозд та Юлія Рибалко, конструювання та дизайну Олег Марус, механіко-технологічного Ігор Сівак, відповідальні від факультетів за функціонування навчально-інформаційних порталів, а також викладачі факультету інформаційних технологій та працівники навчального і навчально-методичного відділів університету.

     В процесі проведення тестування значна частина майбутніх випускників бакалаврату продемонструвала високий рівень знань з професійно-орієнтованих дисциплін (78-96 балів зі 100), що стало безумовним підтвердженням належної якості надання освітніх послуг на зазначених факультетах університету. 

Лариса Кліх,
начальник навчально-методичного відділу
 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook