Науковий гурток «Соціальний практик» – переможець І етапу «Фестиваль студентської науки‒2016» на гуманітарно-педагогічному факультеті

16 травня 2016 року

     13 травня 2016 року відбулося урочисте відкриття Фестивалю студентської науки на гуманітарно-педагогічному факультеті Національного університету біоресурсів і природокористування України.
     Розпочав фестиваль декан гуманітарно-педагогічного факультету Шинкарук Василь Дмитрович. Він висловив багато слів вдячності за пророблену роботу впродовж навчального року та побажав приємних вражень від фестивалю усім учасникам заходу.

     Після промови Василя Дмитровича слово взяла його заступник Харченко Світлана Василівна. Вона побажала учасникам успіхів у конкурентній боротьбі, а комісії ‒ плідної праці та об’єктивних оцінок.
     Модератор фестивалю Прохорчук Олександр урочисто оголосив про відкриття V щорічного фестивалю студентської науки у стінах гуманітарно-педагогічного факультету і побажав успіхів у конкурентній боротьбі.
     Всього у фестивалі взяло участь 24 наукові гуртки гуманітарно-педагогічного факультету. Приємно відзначити, що «Фестиваль студентської науки» зацікавив і студентів, що не є учасниками наукових гуртків, і викладачів-колег керівників наукових гуртків.

     

     Звіти про діяльність гуртка у поточному навчальному році, план роботи на наступний та стратегію розвитку представляли старости гуртків. Виступи всіх учасників були вражаючими, і комісії було важко обрати кращого серед рівних. А визначало кращих із кращих журі, до складу якого увійшли молоді науковці з різних структурних підрозділів.

     

 

     Після оголошення про закриття першого етапу фестивалю студентської науки на гуманітарно-педагогічному факультеті комісія приступила до підрахунків балів.

     Незважаючи на складність такого вибору, комісія визначила переможця відбірного етапу – гурток «Соціальний практик»
     «Соціальний практик» у фіналі конкурсу спрезентує 18 травня змагатиметься із найкращими гуртками інших факультетів та інститутів нашого університету. Вітаємо нашого переможця і бажаємо йому перемоги у фіналі!
     Окремо комісія відзначила науковий гурток «Історія батьківщини ‒ історія моєї держави», що зайняв 2 місце, і гуртки «Mes decouvertes» і «Hallo, Deutschland», що розділили за кількістю отриманих балів 3 місце

Дякуємо всім нашим учасникам і бажаємо їм успіхів, наукових досягнень і високих результатів у подальшій діяльності.

Любов Каніболоцька 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook