Юридичний факультет представив НУБіП України на Ярмарці професій «Планування кар’єри» у місті Малин Житомирської області

14 травня 2016 року

   22 квітня 2016 р. у м. Малин Житомирської області відбувся Ярмарок професій «Планування кар’єри: max-info min-risk» за підтримки Малинського міського центру зайнятості.
    Щоб наблизити випускників до вирішення питань вибору професії Малинський міський центр зайнятості спільно з Відділом освіти Малинського району Житомирської області зібрав 250 випускників 9 класів загальноосвітніх шкіл міста та району за участю навчальних закладів Малинського району, Житомирщини та Київщини, серед яких був представлений і Національний університет біоресурсів і природокористування України, до речі, єдиний ВНЗ з ІV рівнем акредитації.

    Представники НУБіП України – доцент, к.ю.н. Марина Дейнега та старший викладач, к.ю.н. Лідія Гончарук, ознайомили майбутніх випускників із структурою НУБіП України, умовами і правилами прийому до університету, переліком спеціальностей, за якими здійснюється підготовка фахівців у НУБіП України, розповіли про навчальну та виробничу бази університету, умови проживання, спортивні і культурні заходи та можливості виїзду за кордон. Своє майбутнє випускники пов’язують з цікавою, престижною роботою, що допоможе їм самореалізуватися, досягти матеріального благополуччя, економічної незалежності, тому особливу увагу учасників було звернуто на перспективу працевлаштування за набутою професією після закінчення НУБіП України.
     По завершенню зустрічі випускники отримали інформаційні буклети про НУБіП України й особливості вступу на навчання у 2016 році.


Марина Дейнега,
Лідія Гончарук

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook