Всеукраїнська благодійна організація інвалідів та пенсіонерів «Обличчям до істини» висловлює щиру подяку юридичному факультету

25 квітня 2016 року

   Всеукраїнська благодійна організація інвалідів та пенсіонерів «Обличчям до істини» дякує юридичному факультету НУБіП України за реалізацію спільної Всеукраїнської благодійної акції, спрямованої на захист прав, свобод і законних інтересів людей з інвалідністю, яка проходила 15.04.2016 р. в офісі Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини за адресою: м. Київ, вул. Інститутська 21\8.


15 квітня у Секретаріаті Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини відбувся круглий стіл «Від рівних прав до рівних можливостей» організований Всеукраїнською благодійною організацією інвалідів та пенсіонерів «Обличчям до істини». У круглому столі прийняли участь доцент кафедри міжнародного права та порівняльного правознавства НУБіП України к.ю.н. Людмила Головко, яка виступила із доповіддю «Зарубіжний досвід сприяння зайнятості інвалідів» та студенти 2 курсу 3 групи юридичного факультету.

Під час круглого столу студенти Мазій Віталій та Грицай Владислав прийняли активну участь у обговоренні актуальних проблем захисту прав інвалідів в Україні, доцент Людмила Головко була нагороджена Почесною грамотою. 


«За проявлене милосердя, за допомогу у розвитку духовності інвалідів і надання їм можливостей для розкриття таланту та професійної діяльності, за вагомий особистий внесок для створення умов, спрямованих на поліпшення соціально-економічного становища інвалідів» – такими словами вдячності закінчилась зустріч.

 

Людмила Головко,

доцент кафедри міжнародного права

та порівняльного правознавства

 

 

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook